Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Spárga medvehagymás mustáros öntettel!

Spárga - könnyen, gyorsan, nagyon finomat!
Készítsünk spárgát medvehagymás-mustáros öntettel!

Hozzávalók:
Elkészítése:
A spárga fás részét letörjük majd megmossuk. Ezután forrásban lévő vízben roppanósra főzzük, kb. 10 perc. Hagyjuk kihűlni!
A főtt tojásokból válasszuk ketté a fehérjét a sárgájától. Vágjuk össze apróra a medvehagymát. Villával törjük szét a tojás sárgáját és keverjük össze a hagymával.

Készítsük el az öntetet:
A mustárt, az olívát, a citromos balzsamecetet, a sót és a borsot keverjük össze. A tojás fehérjét vágjuk össze apró darabokra és keverjük hozzá az öntethez.

Már tálalhatjuk is!



VomFass az utánozhatatlanul finom ízek kedvelőinek!

: Spárga medvehagymás mustáros öntettel!

: Spárga medvehagymás mustáros öntettel!