Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk változatlan:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Készítsünk tiramisut narancsos tojáslikőrrel!

Hozzávalók 8 főre:

  • 500 g mascarpone (olasz krém)
  • 150 g sovány tejes joghurt
  • 100 ml VOM FASS Narancsos tojás likőr
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 20 dkg babapiskóta
  • 100 ml VOM FASS Amaretto likőr
  • 100 ml hideg, nagyon erős kávé (eszpresszó)
  • 2 evőkanál kakaó

Elkészítése:

Keverd össze egy tálban a mascarponét, a joghurtot, a narancsos tojáslikőrt és a vaníliás cukrot krémes állagúra! Főzd le a kávét és keverd össze az Amaretto likőrrel! Hagyd kihűlni!

Egy téglalap alakú forma aljára tegyed a fél adag összetört piskótát, és teríts szét a tetején fél adag mascarpone krémet! Locsold meg a megfelezett kávéval majd szórd meg a kakaóval!

Rétegezve ugyanígy tegyél rá még egy sor összetört piskótát, a maradék krémet, kávét és a kakaót! Amikor ezzel elkészültél, tedd be a hűtőbe egy éjszakára!

Narancsos tojás likőr

Fantasztikus íz, az édes pillanatokért!
VomFass az utánozhatatlanul finom ízek kedvelőinek!




: Készítsünk tiramisut narancsos tojáslikőrrel!

: Készítsünk tiramisut narancsos tojáslikőrrel!