Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntekig:  9:30–19:00
Szombatonként:  9:30–14:00
Üzletünk szeptember 16-17. ZÁRVA!
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Ázsiai zöldségek szezám olajjal

Hozzávalók 4 fő részére:
  • 2 db csíkokra vágott friss csirkemell
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 1 teáskanál friss reszelt gyömbér
  • 3 gerezd fokhagyma lereszelve
  • 2 evőkanál VomFass pirított szezámolaj
  • 1 teáskanál szezámmag
  • 1 marék barna gomba
  • 2 db apróra vágott vöröshagyma
  • 1 db kápia paprika csíkokra vágva
  • 3 db csíkokra vágott sárgarépa
  • 1 marék koktélparadicsom
  • só, bors
  • friss kakukkfű, rozmaring
  • Koriandermag
  • 100 g rizottó rizs

Elkészítése:
Helyezd el egy tálba a szójaszószt és keverd össze a gyömbért, fokhagymát, szezámmagot, sót, borsot és a szezám olajat. Ezután tedd bele a csirkemell csíkokat és hagyd benne 15 percig.

Közben hámozd meg és aprítsd össze a zöldségeket, gombát és mosd meg! Ezután az előírásnak megfelelően főzd meg a rizst.

Helyezd a csirkét a páccal együtt serpenyőbe és enyhén pirítsd meg a húst, majd add hozzá a hagymát és a sárgarépát, legalább 10 percig fonnyaszd össze őket. Ezután tedd bele a fennmaradó zöldségeket a gombával együtt és főzd további 10-15 percig. Ízesítsd sóval, borssal, kakukkfűvel és a rozmaringgal. Fűszerezd a korianderrel! Magok helyett használhatsz őrölt koriandert is!

Szűrd le a rizst, és terítsd el a tányérokon. Öntsd rá a zöldséges húst! Már kész is! Tálalhatod!

Ázsiai zöldségek szezám olajjal

Élvezd a VomFass könnyen elkészíthető szakács művészetét!


: Ázsiai zöldségek szezám olajjal

: Ázsiai zöldségek szezám olajjal