KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Eperlikőr joghurttal és pisztáciával

Hozzávalók 4 személyre:
  • 250 g friss eper
  • 150 g joghurt 3,8%
  • 100 ml VomFass eperlikőr
  • 60 g pisztácia
  • 1 evőkanál VomFass mandulaolaj

Elkészítése:
Mosd meg az epret és negyedekre vágd össze! Készítsd elő a turmixgépet és kb. 200 g. epret tegyél bele.
Ezután add hozzá a joghurtot, a mandula olajat és turmixold össze!
Amikor elkészült töltsd ki négy db. kis pohárba és tedd be a fagyasztóba 2 órára!
Közben a pisztáciát apró darabokra vágd össze és tedd félre!

Ha letelt a két óra vedd ki a poharakat és mindegyik tetejére tedd rá a maradék összevágott epret. Szórd meg a pisztáciával és öntsd rájuk az eperlikőrt!
Már el is készültél vele!



Eper likőrünk igazi kényeztetés az ízlelőbimbóknak!

: Eperlikőr joghurttal és pisztáciával

: Eperlikőr joghurttal és pisztáciával