KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Spárga lazaccal

Hozzávalók:




Elkészítése:
Óvatosan mosd meg a lazac szeleteket majd ezután húzd le a bőrét. Sózd meg és nem sajnálva, jól fűszerezd meg a fokhagymás kapros fűszerkeverékkel mindkét oldalát. Tedd félre!

Készítsd el az öntetet: keverd össze a Calamansi balzsamecetet a fokhagymás Olivával. Ezután mosd meg és törd le a spárga fás részét. Törd össze 2-3 cm-es darabokra.

Papírtörlővel törölgesd meg a lazac szeleteket. Serpenyőben melegítsd meg a szőlőmag olajat és szinte egyszerre beleteheted a lazacot és a spárgát. Ízlés szerint sózzad és borsózd meg. Kb. 5-10 perc múlva a lazac rózsaszínű lesz és a spárga roppanós.

Vegyesen oszd szét a tányérokra és beosztva locsold meg az öntettel!

Könnyen elkészíthető kiváló étel különlegesség!

: Spárga lazaccal

: Spárga lazaccal