KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Spárga eperrel

Hozzávalók 4 személyre:

  • 250 g érett eper
  • 500 g zöld spárga vagy 250g fehér / 250g zöld
  • ízlés szerint kevés salátalevél a díszítéshez
  • apróra tépkedett petrezselyem
  • 100 ml. VomFass maletti bianco balzsamecet
  • 100 ml. VomFass dióolaj
  • 100 ml. VomFass szőlőmag-olaj
  • kevés só



Elkészítése:
Mosd meg az epret és vágd össze!
Mosd meg a spárgát és törd le a fás részét!
Serpenyőben melegítsd meg a szőlőmag olajat és a 2-3 cm-es darabokra tört spárgát pirítsd meg a felhevített olajban! Kb. 2-3 perc.
Roppanós legyen! Sózd meg!
Készítsd el az öntetet a dió olajból és a balzsamecetből!
Tányérra tedd rá a megmosott saláta leveleket ezután borítsd rá a spárgát, epret és locsold meg az öntettel!
Díszítsd az apróra tépkedett petrezselyemmel!

Kiváló tavaszi saláta vagy köretnek is nagyon finom!

: Spárga eperrel

: Spárga eperrel