KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
Ünnepi nyitva tartás!
április 20.–án szombaton: 9:30-14:00

KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Mogyoró vajas zabkása banánnal

Mit érdemes tudni a zabkásáról?
A zabkását imádjuk, ez nem is vitás! Egy tökéletes szénhidrátforrás, amely igazi lendületet ad a nap elején. Minden esetben javasoljuk, hogy apró szemű zabot vásárolj, mert sokkal élvezhetőbb mint a nagy szemű!

A zabkásának számos pozitív tulajdonsága van. A zab az egyik legértékesebb gabona a magas fehérjetartalom és a benne található ásványok és vitaminok miatt. Igaz, hogy a zabpehely sok kalóriát tartalmaz, viszont magas rosttartalma miatt nem "hizlaló". A kása különböző típusú gyümölcsökkel, fűszerekkel ízesíthető.

Hozzávalók 1 tálhoz:
  • 200 ml 1,5%-os tej
  • 5 teáskanál tönköly teljes kiőrlésű zabpehely
  • 1 evőkanál ropogós müzli
  • 1 evőkanál VomFass mogyoró olaj pörkölt mogyoróból
  • 1 db banán
  • 1 evőkanál mogyoróvaj

Elkészítése:
Először a tejet forrald fel egy kis serpenyőben.
Add hozzá a zabpelyhet, és hagyd, hogy megduzzadjon.
Ezután add hozzá a mogyoróvajat és az egészet folyamatosan keverd össze. Nem kell túl sokáig,hogy a zabkása ne legyen túl ragacsos.
Tedd tálba és hagyd kihűlni.
Hámozd meg és szeleteld fel a banánt. Oszd szét a zabkásán.
Szórd meg a tetejét a müzlivel és locsold rá a mogyoró olajat.

Mogyoró vajas zabkása banánnal

Éhes nem maradsz, az biztos - igazi energiabomba!




: Mogyoró vajas zabkása banánnal

: Mogyoró vajas zabkása banánnal