Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
Ünnepi nyitva tartás!
dec. 14-15., szombaton és vasárnap: 9:30-18:00
dec. 21-22., szombaton és vasárnap: 9:30-18:00
december 24.-én, kedden: 9:30-14:00
A többi napon nyitva tartásunk változatlan!
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Spárga saláta eperrel

Hozzávalók 4 személyre:




Elkészítése:

A megtisztított spárgát főzd meg forrásban lévő vízben a vajjal, pici cukorral és sóval ízesítve! Kb. 10 perc, de kóstold meg, hogy puha legyen. Szűrd le a spárgát és hagyd kihűlni. Egyenként meghajlítod és eltöröd ott ahol a zöldség magától könnyedén eltörik. Az alsó szárát nem tartod meg; mivel az a fás része.

Készítsd el az öntetet; keverd össze az olajat a balzsamecettel és ízlés szerint pici borssal! Mosd meg az epret, ízlés szerint vágd össze és tedd rá a spárgára. Locsold meg az elkészített öntettel!

Ha eddig nem szeretted, mostantól fogod!
VomFass a finom ízek kedvelőinek!



: Spárga saláta eperrel

: Spárga saláta eperrel