Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk változatlan:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Spárga saláta eperrel

Hozzávalók 4 személyre:


Elkészítése:
A spárgát egyenként meghajlítjuk és eltörjük; ott, ahol a zöldség magától könnyedén eltörik. Az alsó szárát nem tartjuk meg mivel az a fás része.

A megtisztított spárgát főzzük meg forrásban lévő vízben a vajjal, pici cukorral és sóval ízesítve! Kb. 10 perc, de kóstoljuk meg, hogy puha legyen. Szűrjük le a spárgát és hagyjuk kihűlni.

Készítsük el az öntetet!
Keverjük össze az olajat a balzsamecettel és ízlés szerint pici borssal. Mossuk meg az epret, ízlés szerint vágd össze és tedd rá a spárgára. Locsoljuk meg az elkészített öntettel.



Aki eddig nem szerette a spárgát, mostantól fogja!
VomFass az utánozhatatlanul finom ízek kedvelőinek!



: Spárga saláta eperrel

: Spárga saláta eperrel