Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Fűszeres édes szilva készítése szilvás balzsamecetünkkel!

Szilvás balzsamecetünk ízletes kombinációja a szilva ecetnek és
a sűrített szilvalének. Az eredmény egy csodálatos édes-savanyú íz.

Hozzávalók:
  • 300 ml VomFass szilvás balzsamecet
  • ízlés szerint cukor
  • 6 db szegfűszeg
  • 3 db csillagánizs
  • 2-3 db kimagozott, félbevágott szilva
  • ízlés szerint fahéj
Elkészítése:
Forraljuk fel a balzsamecetet a cukorral, szilvával, szegfűszeggel és a csillagánizzsal!
Forrás után főzzük még 5 percig! Ezután kivesszük a léből a szilvát és poharakba elosszuk.
Hagyjuk kihűlni a levet. Amikor kihűlt leöntjük vele a szilvákat. Lefedjük és betesszük a hűtőbe.



4 hétig kiváló finomság!


: Fűszeres édes szilva készítése szilvás balzsamecetünkkel!

: Fűszeres édes szilva készítése szilvás balzsamecetünkkel!