Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
Ünnepi nyitva tartás!
dec. 14-15., szombaton és vasárnap: 9:30-18:00
dec. 21-22., szombaton és vasárnap: 9:30-18:00
december 24.-én, kedden: 9:30-14:00
A többi napon nyitva tartásunk változatlan!
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Spárga tojásos-mustáros öntettel

Hozzávalók:
  • 1 csomag spárga
  • 4 db főtt tojás
  • 1 csomag medvehagyma
  • 1 EK. mustár
  • 100 ml medvehagymás olíva
  • 100 ml VomFass Maletti Bianco balzsamecet
  • pici só, bors
Elkészítése:
Meg kell főzni a spárgát és hagyni kihűlni. Ezután a főtt tojásokból ketté választani a fehérjét a sárgájától.
Következő lépés: apróra összevágni a medvehagymát. Villával kitörni a tojás sárgáját és összekeverni a hagymával.
Jön az öntet! Mustárt - Olivát - Maletti balzsamecetet - sót - borsot összekeverni. A tojás fehérjét apróra összevágni és hozzá adni az öntethez.



Tálalás a képen látható módon!


: Spárga tojásos-mustáros öntettel

: Spárga tojásos-mustáros öntettel