Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Gránátalma saláta

Hozzávalók 6 személyre:Elkészítése:
Aprítsuk fel a diót és serpenyőben olaj nélkül aranybarna színűre pirítsuk. Tegyük félre és hagyjuk kihűlni. A gránátalmát megpucoljuk. Vágjuk össze apróra a hagymát és ha van akkor a retket is.
Az öntet:
Keverd össze a málnás balzsamecetet az olivával és ízesítsd kevéske sóval és cukorral.

Mosd meg a ruccolát és tedd bele a salátástálba. Tedd rá a hagymát, retket és öntsd le az öntettel. A tetejét szórd meg a pirított dióval. Fenséges, egészséges és a látványa is önmagáért beszél.
Gránátalma saláta


: Gránátalma saláta

: Gránátalma saláta