KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Recept kalendárium: 2015-05

Májusi receptajánló
Élvezze a Vom Fass szakács művészetét:

Spárga eperrel


Mottónk: Legyen a főzés élmény és közös program mindenkinek akivel Ön megosztja!



Hasznos tanácsok spárga elkészítéséhez!

Mossa meg a spárgát és ne sajnálja a végét levágni addig amíg nem lesz roppanós, (friss zöld a vége).

Forraljon fel sós vizet, és amikor forr, tegye bele a spárgát és főzze kb. 10 percig. A víz lepje el. Ezután kóstolja meg és ha puhának találja akkor szűrje le és spriccelje meg hideg vízzel, hogy ne essen össze.

Ezután tálalhatja bármilyen mártással vagy egyéb zöldséggel. Mi most eper dzsemmel és összevágott eper darabokkal kínáljuk!

Jó étvágyat kívánunk!

: Recept kalendárium: 2015-05

: Recept kalendárium: 2015-05