KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Narancsos gesztenyeleves

Hozzávalók 2 személyre:



Elkészítése:


Meghámozzuk a narancsot és a narancshéját felszeleteljük. A narancs héját forrásig melegítjük 1 dl vízzel és mézes balzsamecettel. Hozzáöntjük a narancs kifacsart levét, beletesszük a narancsos Olivát és ízlés szerint fűszerezzük az őrölt szegfűszeggel és kardamommal. A kiolvasztott gesztenyepürét összetördeljük és egy mély tálba tesszük. Leöntjük a fűszerezett narancslével és botmixerrel krémes állagúra keverjük.

: Narancsos gesztenyeleves