KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Grillen sütött hal

Kápráztassa el vendégeit grillen sütött calamansi balzsamecettel ízesített friss hallal!

Recept:
Mossa meg a megtisztított halat (lazac / pisztráng) és óvatosan törölje szárazra. Fűszerezze meg a halat kívül, belül sóval, borssal és oregáno fűszerrel vagy oregános olívával.

Három evőkanál citromos olívát keverjen össze calamansi balzsamecettel és szintén dörzsölje be vele a halat kívül, belül. Megpucolt fokhagymát vágjon vékony szeletekre és tegye a hasüregbe.

Finomra vágott petrezselyemmel szórja meg a hal külsejét és tegyen rá karikára vágott citrom szeleteket. Csomagolja be alufóliába és forró grillen süsse kb. 25 percig.

Kellemes időtöltést és jó étvágyat kivánunk!

: Grillen sütött hal

: Grillen sütött hal