Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk változatlan:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Készítsünk salátát 15 perc alatt!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg spárga
  • 1 evőkanál VF Modena platina balzsamecet
  • 1 evőkanál Vom Fass cédrusmag olaj
  • 6 evőkanál VF tökmagolaj
  • só, bos
  • sajt

Elkészítése: A spárgát megpucolunk és vágjuk fel ehető nagyságú darabokra. Kb. 10 percig főzzük, megkóstoljuk és ha puha leszűrjük. A leszűrt spárgát a tányérra ráborítjuk.

Elkészítjük hozzá ízlés szerint az öntetet az olajból, balzsamecetből, sóból, borsból. Az öntetet ráöntjük a spárgára és a tetejére parmezán sajtot reszelünk.

Nagyon Finom!

: Készítsünk salátát 15 perc alatt!

: Készítsünk salátát 15 perc alatt!