KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Spárga epersalátával

Hozzávalók 4 személyre:

  • 250 gr érett eper
  • 250 gr zöld spárga
  • 250 gr fehér spárga
  • 1 csomag jégsaláta
  • pirított fenyőmag díszítésre
  • 2 evőkanál Vom Fass Modena balzsamkrém
  • 1 evőkanál Vom Fass cédrusmag olaj
  • 3 evőkanál Vom Fass dió olaj
  • tarkabors és só

Elkészítése: a gyümölcsöt és a zöldségeket megmossuk és megtisztítjuk. Jégsalátát levelekre szedjük és kiterítjük egy tányérra.

Spárgákat az alsó harmadáig megpucoljuk az alsó részeket levágjuk és nem használjuk fel. A spárga megmaradt részét apró falatkákra vágjuk és sós vízben megfőzzük.

A fehéret kb. 8 percig a zöldet tovább kell főzni. Amikor a spárgák megpuhultak kivesszük egy tálba és elkészítjük hozzá az öntetet a balzsamkrémből és az olajokból. Meglocsoljuk vele a spárgákat. Megpirítjuk a fenyőmagot.

A tányéron levő kiterített saláta levelekre elosztva rászedjük a spárgákat és megszórjuk a pirított fenyőmaggal. A megtisztított epret négy részbe vágjuk és ízlésesen ráhelyezzük a tányérra.

Jó étvágyat kívánunk!

: Spárga epersalátával