KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Kacsamell ribizlivel

Hozzávalók 4 személyre:


Elkészítés:

A kacsamell bőrét keresztirányokban bevagdaljuk, mindkét oldalát besózzuk, borsozzuk és a bőrös oldalát forró olívában, hirtelen megpirítjuk. A másik oldalt is három percig pirítjuk, majd alufóliában, 180°C-os sütőben, 15 percig sütjük. Utána 5 percig az alufóliában hagyva pihentetjük. A megmaradt sütőolajat felöntjük a zöldségleves levével és felforraljuk. A Creme de Cassis likőrrel és a Waldburg Balsam Cassis-al sűrűre főzzük. A szószhoz keverjük a vajat és felszeletelt kacsamellre téve, tálaljuk.

: Kacsamell ribizlivel

: Kacsamell ribizlivel