Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk változatlan:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Rucolás radicchio saláta

Hozzávalók 6 személyre:

  • 1 marék dióbél
  • 1 gránátalma
  • rucola 6 személyre
  • radicchio saláta 6 személyre
  • 1 fej mogyoróhagyma (salotte), vagy egy kis fej vöröshagyma
  • 3 evőkanál VOM FASS STAR Erdei málna balzsamecet
  • 6 evőkanál VOM FASS "Madonia" extra szűz olívaolaj
  • só, bors, cukor

Elkészítés:

A felaprított diót serpenyőben, olaj nélkül, óvatosan arany-barna színűre pirítjuk. Félre tesszük és hagyjuk lehűlni. A gránátalmát félbe vágjuk, egy tányérban a vágott felületére állítjuk és minden irányból enyhén megnyomkodjuk. Ezáltal a szemek elválnak a hústól. A maradékot egy kiskanállal óvatosan kikaparjuk. A vinaigrette öntethez a mogyoróhagymát kis kockákra vágjuk. A málnás Waldburg Balsamot összekeverjük a fűszerekkel és az olíva olajat lassan, keverés mellett hozzáöntjük. Hozzákeverjük a hagymát és gránátalmaszemeket is. Egy nagy salátás tálban összekeverjük a rucola és a radicchio salátát a vinaigrette mártással. Rászórjuk a pirított diót és tálaljuk.

: Rucolás radicchio saláta

: Rucolás radicchio saláta