Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Almás karalábésaláta

Hozzávalók 4 személyre:


Elkészítés:

A petrezselymet finomra vágjuk. Az ecetspecialitásokat, az olajakat, sóval, borssal jól felverjük dresszinggé és összekeverjük a petrezselyemmel. Megmossuk az almákat, negyedeljük, majd vékonyan felszeleteljük. Azonnal elkeverjük a dresszinggel. A karalábét meghámozzuk, negyedeljük, majd vékonyan felszeleteljük. A karalábé zsenge leveleit is felvágjuk és mindent a salátához keverünk. A napraforgómagot serpenyőben, zsiradék hozzáadása nélkül, arany-barnára pirítjuk. Végül ízesítésként a salátára szórjuk.

: Almás karalábésaláta

: Almás karalábésaláta