Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk változatlan:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Lencsesaláta szalonnával

Hozzávalók 4 személyre:


Elkészítés:

A lencsét vízben és fehérborban nem túl puhára főzzük, sózzuk, borsozzuk. Két evőkanál balzsamecettel és 2 evőkanál olívaolajon megpároljuk, majd lehűtjük. Felvágjuk a zöldhagymát és a salátákat, kockára vágjuk a paradicsomot. A szalonnát felkockázzuk és ropogósra sütjük. A salátát a hagymával, a maradék balzsamecettel és az olívaolajjal összekeverjük és egy lapos tálra terítjük. A tál szélére helyezzük a paradicsomkockákat, középre a lencsét és a tetejére szórjuk a még forró szalonnát. Az egészet behintjük a felvágott petrezselyemmel.

: Lencsesaláta szalonnával

: Lencsesaláta szalonnával