Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Galambbegy, vagy mezei saláta körtével és dióval

Hozzávalók 4 személyre:


Elkészítés:

A mezei salátát megmossuk, megtisztítjuk és a négy tányérra terítjük. A dióbelet teflon serpenyőben zsiradék nélkül röviden megpirítjuk. A körtét meghámozzuk és ehető méretű kockákra vágjuk. Felhevítjük a szőlőmag olajat és a körtét hirtelen megpirítjuk, majd a dióval elkeverve, a salátára tesszük. A serpenyőben a szőlőmag olajat újra felhevítjük, hozzáadjuk a birsalmás balzsamot, és röviden felforraljuk, majd egyenletesen elosztva, a körtés salátára öntjük. Dióolajat hintünk rá és tálaljuk.

: Galambbegy, vagy mezei saláta körtével és dióval

: Galambbegy, vagy mezei saláta körtével és dióval