KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Kecskesajt dióbundában

Hozzávalók 4 személyre:

  • 300g kecskesajt
  • 6 evőkanál VOM FASS Dióolaj
  • 2 csipetnyi só, 2 csipetnyi bors
  • 200g dióbél
  • 1 kis fej jégsaláta
  • 3 evőkanál VOM FASS STAR alma balzsamecet

Elkészítés:

A kecskesajtot 2 evőkanál dióolajjal, egy csipetnyi sóval és borssal jól elkeverjük. A dióbelet serpenyőben olaj nélkül megpirítjuk és kis kockákra vágjuk. A sajtmasszából labdacsokat formálunk és a dióban megforgatjuk. Néhány megmosott salátalevelet négy tányérra terítünk. Az almás balzsamból, a maradék dióolajból, egy csipetnyi sóval és borssal dresszinget készítünk, amit a salátalevelekre szórunk. A sajtgolyókat ráhelyezzük és tálaljuk.

: Kecskesajt dióbundában

: Kecskesajt dióbundában