KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Avokadó - tojásos vinaigrette öntettel

Hozzávalók 4 személyre:


Elkészítés:

A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és meghámozzuk. Meghámozzuk az avokádót, hosszában ketté vágjuk és kimagozzuk. Minkét felét hosszában felszeleteljük és a tányérra helyezzük. Azonnal beszórjuk Calamansi balzsamecettel, hogy ne barnuljon meg. Két tojást laposan felszeletelünk és az avokádóra terítjük. A vinaigrette öntethez 3 evőkanál Calamansi balzsamecetet sóval, borssal és mustárral elkeverünk, a Pepone extra szűz olívaolajat habverővel hozzákeverjük, míg a szósz krémes lesz. A maradék 2 tojást és a hagymát kis kockákra vágva, a felvágott petrezselyemmel a szószhoz keverjük. A kész vinaigrette szószt az avokádóra és a tojásszeletekre öntjük és rögtön tálaljuk.

: Avokadó - tojásos vinaigrette öntettel

: Avokadó - tojásos vinaigrette öntettel