KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Garnélás tőkehal

Hozzávalók 4 személyre:


Elkészítés:

A halfilét megmossuk és lecsöpögtetjük, majd kockákra vágjuk. A garnélát szintén megmossuk, lecsöpögtetjük. A friss sajtot és a tejfölt jól befűszerezve (lehet csípős) összekeverjük a fűszernövényekkel és a hagymával. Az alufóliát kb. 40x40 cm-es darabokra vágunk. Kettőt egymásra téve, bekenjük olívával. Elosztva rátesszük a halat és a garnélát, majd a szószból gazdagon rákanalazunk. Zárt csomagokat készítünk, amit 200°C-ra előmelegített sütőben, 20 percig sütünk. Lezárva tányérra tesszük és csak tálaláskor nyitjuk ki. Bagette-el kínáljuk.

: Garnélás tőkehal

: Garnélás tőkehal