KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Championgombás csirkecsíkok

Hozzávalók 4 személyre:

  • 500 g csirkemell
  • 500 g Champignon gomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1/8 l fehérbor
  • 1 pohár tejszín
  • 2 evőkanál VOM FASS Földimogyoróolaj
  • só, frissen őrölt bors, paprika, curry

Elkészítés:

A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és a földimogyoró olajban megpirítjuk, majd a felvágott hagymával együtt röviden tovább sütjük. A fehérbort hozzáadva, sózzuk, borsozzuk és 10 percig rotyogtatjuk. A megmosott, tisztított, felvágott gombát is hozzáadjuk. Felöntjük 1/4 l vízzel és tovább főzzük. Végül hozzáadjuk a tejszínt és a paprikával, curryvel fűszerezzük.

: Championgombás csirkecsíkok