Balzsamecetek
Különleges aromájú gyümölcsök természetes, tiszta leveiből készítik. Ezekhez a rendkívül finom ecet-különlegességekhez alapvető kritériumok a kíméletes betakarítás, az elővigyázatos feldolgozás és a gondos raktározás.
A
VOM FASS balzsamecetek mesterségbeli tudást egyesítenek generációk tapasztalataival.
Kínálatunkból:
Banán balzsamecet
Banánpüréből és borecetből - 5% sav
Modenai balzsamecet
Aceto Balsamico di Modena, arany minőség - 6% sav
Birsalma balzsamecet
Birsalma ecetből és sűrített birsalmaléből - 5% sav
Epres balzsamecet
Égetett borecetből és eperpüréből - 5% sav
Gránátalmás balzsamecet
Borecet sűrített gránátalmalével - 6% sav
Körte balzsamecet
Körte ecetből és sűrített körteléből - 5% sav
Sör balzsamecet
Malátából és sörecetből, tölgyfahordóban érlelt - 5% sav
Ribizli balzsamecet
100%-ban ribiszkeborból készült ribiszke ecettel, 6,5% sav
Gyömbér-szőlő balzsamecet
Hordós gyömbéres és citromkivonatos szőlőbalzsam - 5,5% sav
Kökény balzsamecet
Kökény ecetből és kökényléből, 5,5% sav
Mézes balzsamecet
Erdei virágmézből és mézecetből, 5% sav
Őszibarack balzsamecet
Ecet specialitás őszibarack ecetből és őszibarack sűrítményből, 5% savtartalom
Almás-balzsamecet
Tölgyfahordóban érlelt ecetspecialitás
Vörös áfonya balzsamecet
Kiváló, salátákhoz, szószokhoz, mártásokhoz és vadhúsokhoz.
Mangó balzsamecet
Új, házi mangos balzsamecet! Hordós - 6% sav.