KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Várjuk, hogy találkozzunk Önnel!

A VOM FASS franchise-rendszerhez történő csatlakozás nyomós indokai:


Az Ön első gondolata talán ez lehet: "Létrehozhatok-e én is saját magam egy ilyen üzletet, anélkül, hogy bárki támogatna. Miért csatlakozzam egy franchise rendszerhez, amelyért fizetnem kell?"

Szánjon egy kis időt az alábbiak elolvasására. Azután könnyen választ adhat kérdésére.

A VOM FASS a csak egy "jó ötlet"-nél többet kínál.

Már kezdettől fogva segítséget nyújtunk Önnek az előnyben részesített/kiválasztott hely támogató elemzésében, egy megfelelő üzlet kiválasztásában (pl. megfelelő üzletméret) és abban, hogy milyen legyen az üzlet belső kialakítása és dekorációja, hogy a vevők jól érezzék magukat az Ön üzletében úgy, hogy saját akaratukból ne akarják azt elhagyni. Nyilvántartásunk szerint mintegy 170 partnernek nyújtottunk segítséget. És ez igen nagy büszkeséggel tölt el bennünket.

Minden egyes termékünk kiválasztására sok időt fordítunk, és ezt a legnagyobb gondossággal tesszük. Mielőtt bármely termékünk bejut valamely VOM FASS üzletbe, mindig minőségvizsgálaton esik át. Személyesen ismerjük termelőinket, és üzemüket több alkalommal ellenőriztük/meglátogattuk. Ennek előnye világos - szoros kapcsolat és minőségünk egyenletessége.

Gondosan figyeljük a piaci trendeket, és ezért képesek vagyunk korai stádiumban reagálni és rezerválni a várt termékmennyiségeket. Nem változó alap termékválasztékunk kiegészítéseként, szezonálisan változó, kiváló minőségű termékeket ajánlunk partnereinknek. Emellett saját termékeket is létrehozunk, amelyeket partnereink szívesen fogadnak, mivel azok rendszerint kedvező hatással vannak az értékesítésre (bevételre).

Cégünknél a "műszaki továbbfejlesztés" kérdése mind a termelés mind az üzlet-berendezés terén nagy prioritással bír. Partnereink előnyét szolgálja az a körülmény, hogy állandóan szemmel tartjuk a piacot, és műszaki innovációkon dolgozunk. Miért? Mert meg vagyunk győződve arról, hogy termékválasztékunk vonzóbbá válik és növeli versenytársakkal szembeni előnyünket, ami viszont partnereink hasznára van.

Egész évben tanulmányutakat szervezünk Olaszországba, Franciaországba, Spanyolországba vagy Skóciába, ahol a résztvevők megismerkednek a borral, szeszekkel, whiskykkel, és egyéb kapcsolatos témák minden részletével. Ez a megszerzett tudás nélkülözhetetlen a vevők szakszerű tájékoztatásához. A részvétel azonban az egyes partnerektől függ.

Ezen kívül regionális találkozókat szervezünk, ahol a partnerek összejönnek, hogy tapasztalatot, know how-t cseréljenek, egyszerűen azért, hogy tanuljanak egymástól. Minthogy a VOM FASS képviselője is mindig jelen van, különböző témákat lehet neki felvetni. Évente egy alkalommal, éves összejövetelre kerül sor, amelyre minden partnert meghívunk. Ezeket az összejöveteleket rendszerint vendégelőadók prezentációi kísérik.

Vegye figyelembe - Ön sosincs egyedül. Képzett és hozzáértő munkatársaink igen nagy gondot fordítanak arra, hogy Önt támogassák, amikor különböző témákkal kapcsolatban kérdései vannak.

Ha most úgy gondolja, hogy képes megválaszolni a bevezető kérdéseket és amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését.