KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Hogyan lehet VOM FASS partnerré válni?

Franchise partnert keresünk!

Elkezdheti felépíteni saját franchise üzletét.
További információk itt.

 1. Előfeltételek:

  A legfontosabb követelmény az ötletünk iránti lelkesedés. Rendkívül fontos továbbá az Ön ismereteinek állandó bővítése, hogy a terméket alaposan megismerje annak érdekében, hogy a vevőt hozzáértéssel és szakszerűen tájékoztathassa. A nap végén minden partner csak akkor nyer, ha a franchise előírásokat következetesen alkalmazták. A teljes rendszer sikeressé tételéhez minden tagnak együtt kell működnie - ehhez azonban meg kell lennie az Ön hajlandóságának, hogy így járjon el.
 2. Indulótőke:

  Mint potenciális franchise vevőnek, az Ön tőkehelyzetének igazolását kell kérnünk. Gondosan ellenőrizze, rendelkezik-e a szükséges indulótőkével és hogy finanszírozási elképzelése kiáll-e minden próbát.
  Minthogy Ön vállalkozó, minden lehetőséggel és kockázattal, megközelítőleg 15.000.000 Ft-ot fektet be az üzletébe. Ez a szám egy átlagos méretű VOM FASS üzletre vonatkozó jelenlegi összeget jelenti. A fent említett összeg a franchise díjra, az üzlet-berendezésre és az áruellátásra tagolódik. Ezen kívül az ingatlan díja, és az üzletfelújítás igényelhet további tőkét.
 3. Pályázat:

  Amennyiben pénzügyi elképzelése minden próbát kiáll, kérem, küldje el jelentkezését és önéletrajzát (szakmai önéletrajz) licencpartnerének!

VOM FASS Pest