KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:30-19:00
Szombaton: 9:30-14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Koncepció és terjeszkedés

Üzleti koncepciónk két pilléren nyugszik: partnereink vevők kiszolgálására irányuló erőfeszítésein és állandó készségén, valamint németországi, waldburgi központunk erőfeszítésein. Kvalifikált partnereinkkel együtt, akiket gondosan választunk ki, eddig több mint 170 VOM FASS üzletet nyitottunk. Hozzáértés a vevők tájékoztatásában és kiszolgálásában, az íz élmények és mediterrán életstílus iránti szenvedély - fontos kritériumok, amikor egy potenciális partnerről döntünk.

Központunkban, a beszerzés, szervezés, logisztika és a raktározás tekintetében az alapító, Johannes Kiderlen és tapasztalt csapata illetékes. A potenciális partnerek profitálnak a régóta fennálló VOM FASS tapasztalatból és a természetes és friss termékek kimérve történő forgalmazásának sikeres ötletéből. A VOM FASS üzletbe belépő vevőket rendszerint lenyűgözi termékeink választéka; több mint 100 folyékony delikatesz, amelyet üvegballonokban, agyagkorsókban, rozsdamentes acél-, valamint fahordókban tárolnak. Választékunkat attraktív palackok és edények teszik teljessé.

Minden ízlést kielégítő és mindennapi termékek

A VOM FASS különleges alternatívája a nagy élelmiszerláncok és diszkont áruházak kínálatának. A legutóbbi statisztikák kevesebb tárolótérrel rendelkező kisebb háztartások irányába történő fejlődést jeleznek. A nagyobb változatosság iránti igény és a kipróbálási kedv egyre növekszik, tekintve, hogy a vevők kozmopolitább életmódot folytatnak, ínyenc magazinokat olvasnak, lemásolják az egyre népszerűbb főzési show-műsorokban éppen közzétett recepteket. Ezeket, a trendeket és fejleményeket vette alapul a VOM FASS többek között ahhoz, hogy kimérve forgalmazzon termékeket, változó, minimum 100 ml-es mennyiségben.

A kimért termékek előnyei

A fogyasztók egyre igényesebbekké válnak, és számos információt igényelnek a különböző termékekről. Ez fokozottan jelentkezik, amikor vendégeket hívnak meg, vagy ha fontosnak tartják az egészséges táplálkozást. Egy VOM FASS üzletben a kimérve árusított termékeket megvásárlás előtt meg lehet kóstolni. A barátságos és hozzáértő tanácsadás a kulcsa annak, hogy az alkalmi vevőket törzsvevőkké tegyük. Kimért termékeinkkel többek között az a szándékunk, hogy a kevesebb csomagolás révén kíméljük a környezetet, a pénzért kiváló értéket kínáljunk, kivételes vásárlási élményt nyújtsunk, mivel termékeink kiemelkednek a tömegből.